🍪
Preferinţe

Schimbă

pagina!

Vocile noastre sunt ascultate și ocrotite!

#InStareDeBine #ImplicareaFaceDiferenta #KauflandRomania #FDSC

Fundația Centrul de Mediere si Securitate Comunitara, în parteneriat cu Romanian Women's LOBBY a lansat în luna septembrie 2023 proiectul „Vocile noastre sunt ascultate și ocrotite!”, proiect finanțat prin programul În Stare de Bine, susținut de Kaufland Romania și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile. Prin intermediul acestui proiect, specialiștii noștri vor facilita accesul victimelor violenței domestice la servicii integrate, astfel:

- asistență, informare și consiliere telefonică prin Vocea Helenei Helpline pentru minim 50 de cazuri de femei și fete victime ale violenței domestice și abuzului atât din județul Iași cât și din Ucraina aflate în tranzit sau stabilite în România.

- serviciile specializate de asistență integrată prin Vocea Gloriei pentru minim 40 de femei și copiii acestora cu domiciliul în comune din zona metropolitană a județului Iasi;

- ateliere de împuternicire prin autoapărare prin Vocea Aurorei pentru minim 60 de fete și adolescente din comunele din zona metropolitană Iași și din Ucraina stabilite în Iași.

Dacă cunoașteți persoane care au nevoie de ajutorul nostru, nu ezitați să ne contactați:

0800070017

+40787.878.806

helenahelpline.ro

#InStareDeBine #ImplicareaFaceDiferenta #KauflandRomania #FDSC

Redirecționează 3.5% din impozitul pe profit pentru a continua proiectele pe combaterea violenței împotriva femeilor!

Redirecţionează

Fundația Centrul de Mediere și Securitate Comunitară (CMSC) - singurul ONG din Iași licențiat în servicii pentru victime ale violenței domestice – asistă anual aproximativ 150 persoane adulte și copii ce se confruntă cu situații abuzive. Acestea beneficiază de consiliere juridică și reprezentare în instanță, de programe de terapie individuală/de grup pentru a depăși traumele generate de violență, programe educaționale pentru copiii martori/victime ai/ale violenței domestice, asistență și suport material în situații de criză, precum și decontarea unor costuri cum ar fi cele necesare pentru eliberarea certificatelor medico-legale.

Cazurile ajung în atenția fundației prin: adresarea directă a persoanei care are nevoie de sprijin, semnalarea de către colaboratorii cu care s-au dezvoltat parteneriate (Direcția de Asistență Socială, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, alte ONG-uri, autorități locale, secții de poliție, unități de învățământ etc.) sau prin intermediul Serviciului Helpline înființat de către CMSC, telefon verde gratuit 0800.070.017 dedicat victimelor violenței domestice. Aceste servicii sunt oferite în mod gratuit fiind finanțate, pentru o perioadă determinată, din fonduri norvegiene. Pentru a asigura o continuitate în furnizarea acestor programe, avem nevoie de contribuția dumneavoastră.

Informaţii utile

Date contact

Pagina Facebook

Email: lalbu@cmsc.ro

Telefon verde: 0800.070.017

Telefon urgență: +40787.878.806

Constantin Langa Street no. 103X, Miroslava village, Miroslava commune, Iasi county, Romania, 707305

Paginile CMSC

AcasăProiecte şi programeEvenimenteResurseDespre noiContact
Politica de confidenţialitate

Dacă dumneavoastră, sau unei persoane cunoscute, vă este teamă de o persoană apropiată, dacă vă simțiți în nesiguranță sau amenințată: * ne puteți suna gratuit la Tel. Verde: 0800.070.017 (accesibil doar în România); * puteți apela la Telefonul de urgență: +40787.878.806, tarif normal pe telefon (apel vocal) și gratuit online pentru mesaje scrise sau vocale pe Telegram, WhatsApp și pentru mesaje scrise de tip SMS. * puteți trimite un mesaj scris pe platforma www.helenahelpline.com Helena Helpline este accesibila NON STOP in limba română, rusă, ucraineană și engleză.

Creat de Koddezign