🍪
Preferinţe

Schimbă

pagina!

Te ascultam, te credem, te sprijinim

Nu esti singura

Fundația Centrul de Mediere si Securitate Comunitara in parteneriat cu Romanian Women's LOBBY a lansat oficial Proiectul ”Te ascultăm, te credem, te sprijinim”, proiect co-finanțat Municipiul Iasi.

Prin intermediul acestui proiect vom facilita accesul femeilor și copiilor acestora la servicii integrate de calitate în scopul depășirii situației de criză și îmbunătățirii calității vieții. În perioada iulie-noiembrie 2023, 15 femei și copiii acestora victime ale violenței domestice vor beneficia de servicii specializate, 25 femei/fete victime ale violenței domestice din municipiul Iași și Ucraina vor beneficia de consiliere online/telefonic prin intermediul Serviciului Helena helpline și 15 fete/adolescente vor participa la ateliere de tip advocacy, de împuternicire prin autoapărare.

------

Proiectul ”Te ascultăm, te credem, te sprijinim” este derulat de Fundația Centrul de Mediere și Securitate Comunitară (CMSC) și beneficiază de o co-finanțare de la Consiliul Local Iași în valoare de 50.000 lei.

Redirecționează 3.5% din impozitul pe profit pentru a continua proiectele pe combaterea violenței împotriva femeilor!

Redirecţionează

Fundația Centrul de Mediere și Securitate Comunitară (CMSC) - singurul ONG din Iași licențiat în servicii pentru victime ale violenței domestice – asistă anual aproximativ 150 persoane adulte și copii ce se confruntă cu situații abuzive. Acestea beneficiază de consiliere juridică și reprezentare în instanță, de programe de terapie individuală/de grup pentru a depăși traumele generate de violență, programe educaționale pentru copiii martori/victime ai/ale violenței domestice, asistență și suport material în situații de criză, precum și decontarea unor costuri cum ar fi cele necesare pentru eliberarea certificatelor medico-legale.

Cazurile ajung în atenția fundației prin: adresarea directă a persoanei care are nevoie de sprijin, semnalarea de către colaboratorii cu care s-au dezvoltat parteneriate (Direcția de Asistență Socială, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, alte ONG-uri, autorități locale, secții de poliție, unități de învățământ etc.) sau prin intermediul Serviciului Helpline înființat de către CMSC, telefon verde gratuit 0800.070.017 dedicat victimelor violenței domestice. Aceste servicii sunt oferite în mod gratuit fiind finanțate, pentru o perioadă determinată, din fonduri norvegiene. Pentru a asigura o continuitate în furnizarea acestor programe, avem nevoie de contribuția dumneavoastră.

Informaţii utile

Date contact

Pagina Facebook

Email: lalbu@cmsc.ro

Telefon verde: 0800.070.017

Telefon urgență: +40787.878.806

Constantin Langa Street no. 103X, Miroslava village, Miroslava commune, Iasi county, Romania, 707305

Paginile CMSC

AcasăProiecte şi programeEvenimenteResurseDespre noiContact
Politica de confidenţialitate

Dacă dumneavoastră, sau unei persoane cunoscute, vă este teamă de o persoană apropiată, dacă vă simțiți în nesiguranță sau amenințată: * ne puteți suna gratuit la Tel. Verde: 0800.070.017 (accesibil doar în România); * puteți apela la Telefonul de urgență: +40787.878.806, tarif normal pe telefon (apel vocal) și gratuit online pentru mesaje scrise sau vocale pe Telegram, WhatsApp și pentru mesaje scrise de tip SMS. * puteți trimite un mesaj scris pe platforma www.helenahelpline.com Helena Helpline este accesibila NON STOP in limba română, rusă, ucraineană și engleză.

Creat de Koddezign