Schimbă
pagina!
Nu uita să ştergi istoricul (Ctrl + h)
”CoopNet 2.0: Învățăm și creștem împreună” urmărește educarea și dezvoltarea unei comunității de lideri care conduc cooperativele agricole înființate deja (manageri executivi și președinți), astfel încât aceștia să își asigure resursele necesare pentru des
”CoopNet 2.0: Învățăm și creștem împreună” urmărește educarea și dezvoltarea unei comunității de lideri care conduc cooperativele agricole înființate deja (manageri executivi și președinți), astfel încât aceștia să își asigure resursele necesare pentru desfășurarea activității lor.
CoopNet 2.0 este o continuare fireasca a proiectului CoopNet început în urmă cu 2 ani, proiect prin care am reușit să creștem o comunitate de experți în domeniul înființării și funcționării cooperativelor agricole care să sprijine asocierea și colaborarea între fermierii din România și să contribuie la crearea de structuri asociative. Experiența ne-a arătat că este nevoie de cel puțin 2-3 ani ca o cooperativă agricolă să devină funcțională, fiind nevoie să treacă în acest proces prin diverse stadii de evoluție.
Prin noul proiect ne propunem să creștem comunitatea liderilor prin sesiuni de mentorat, vizite de studiu internaționale, un program de training pentru executivul cooperativelor agricole, activități de cercetare și advocacy. Pe lista priorităților CoopNet 2.0 se află și organizarea de evenimente și aducerea în același loc a diferiți actori importanți – parteneri comerciali, autorități locale, membri din cooperative și comunitate.
Mai multe resurse si videoclipuri realizate in cadrul proiectului regasiti aici:
https://www.cmsc.ro/resources/10-videoclipuri-resurse-pentru-cooperative-coopnet-2-0
Inițiator proiect și lider de parteneriat
Fundația Civitas pentru Societatea Civilă – Filiala Cluj-Napoca
Parteneri
Centrul Român pentru Politici Europene (CRPE)
Centrul de Mediere și Securitate Comunitară (CMSC)
Ianuarie 2020 – Ianuarie 2022
134,141 dolari (administrat Civitas)
Romanian-American Foundation
Informaţii utile
Date contact
Pagina FacebookEmail: lalbu@cmsc.ro
Telefon verde: 0800.070.017
Telefon urgență: +40787.878.806
Constantin Langa Street no. 103X, Miroslava village, Miroslava commune, Iasi county, Romania, 707305Paginile CMSC
AcasăProiecte şi programeEvenimenteResurseDespre noiContactDacă dumneavoastră, sau unei persoane cunoscute, vă este teamă de o persoană apropiată, dacă vă simțiți în nesiguranță sau amenințată: * ne puteți suna gratuit la Tel. Verde: 0800.070.017 (accesibil doar în România); * puteți apela la Telefonul de urgență: +40787.878.806, tarif normal pe telefon (apel vocal) și gratuit online pentru mesaje scrise sau vocale pe Telegram, WhatsApp și pentru mesaje scrise de tip SMS. * puteți trimite un mesaj scris pe platforma www.helenahelpline.com Helena Helpline este accesibila NON STOP in limba română, rusă, ucraineană și engleză.