🍪
Preferinţe

Schimbă

pagina!

Festivalul Egalității de Gen / Gender Equality Festival -Edition XVI

2021-10-27T00:00+02:00

Festivalul Egalității de Gen-ediția a XVI-a - 27-30 octombrie 2021 -organizator ALEG Gender Equality Festival - 16th edition - October 27-30, 2021 -ALEG association organizer

Dacă este luna octombrie, înseamnă că Festivalului Egalității de Gen se apropie cu pași repezi.

În perioada 𝟐𝟕-𝟑𝟎 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, Asociația A.L.E.G.. organizează ediția a XVI-a a Festivalului Egalității de Gen,  editie realizata in cadrul proiectului „GLORIA - feminismul şi abordarea strategică a egalității de gen” avand ca promotor de proiect Centrul de Mediere si Securitate Comunitara(CMSC), în parteneriat cu Asociația Romanian Women's LOBBY (RoWL), Foreningen HEDDA, Bulgarian Platform , Network of East-West Women (NEWW) și Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség (Hungarian Women's Lobby)  

Festivalul egalitatii de gen reprezinta o campanie anuală de conștientizare prin care încurajăm în special tinerii să depășească stereotipurile de gen și să construiască o lume în care fiecare persoană poate să-și îndeplinească visurile, fără să se lovească de discriminare și violență.

Mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului:

https://fb.me/e/2dbIInLTn

__________________________________

Primește noutăți în timp real despre Festival, dar și alte informații utile pe e-mail. Înscrie-te aici:

http://eepurl.com/gp3-rH

__________________________________

Proiectul este derulat de Fundația Centrul de Mediere și Securitate Comunitară (CMSC), în parteneriat cu Asociația Romanian Women's LOBBY (RoWL), Foreningen Hedda, Bulgarian Platform of European Women's Lobby, The Network of East-West Women (NEWW) și Magyar Nöi Erdekérvényesitö Szövetség/Hungarian Women’s Lobby Ungaria și beneficiază de o finanțare în valoare de 249.943 Euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.

Active Citizens Fund - Romania

#haide#ActiveCitizensFund#Romania#activecitizens#EEANorwayGrants

Redirecționează 3.5% din impozitul pe profit pentru a continua proiectele pe combaterea violenței împotriva femeilor!

Redirecţionează

Fundația Centrul de Mediere și Securitate Comunitară (CMSC) - singurul ONG din Iași licențiat în servicii pentru victime ale violenței domestice – asistă anual aproximativ 150 persoane adulte și copii ce se confruntă cu situații abuzive. Acestea beneficiază de consiliere juridică și reprezentare în instanță, de programe de terapie individuală/de grup pentru a depăși traumele generate de violență, programe educaționale pentru copiii martori/victime ai/ale violenței domestice, asistență și suport material în situații de criză, precum și decontarea unor costuri cum ar fi cele necesare pentru eliberarea certificatelor medico-legale.

Cazurile ajung în atenția fundației prin: adresarea directă a persoanei care are nevoie de sprijin, semnalarea de către colaboratorii cu care s-au dezvoltat parteneriate (Direcția de Asistență Socială, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, alte ONG-uri, autorități locale, secții de poliție, unități de învățământ etc.) sau prin intermediul Serviciului Helpline înființat de către CMSC, telefon verde gratuit 0800.070.017 dedicat victimelor violenței domestice. Aceste servicii sunt oferite în mod gratuit fiind finanțate, pentru o perioadă determinată, din fonduri norvegiene. Pentru a asigura o continuitate în furnizarea acestor programe, avem nevoie de contribuția dumneavoastră.

Informaţii utile

Date contact

Pagina Facebook

Email: lalbu@cmsc.ro

Telefon verde: 0800.070.017

Telefon urgență: +40787.878.806

Constantin Langa Street no. 103X, Miroslava village, Miroslava commune, Iasi county, Romania, 707305

Paginile CMSC

AcasăProiecte şi programeEvenimenteResurseDespre noiContact
Politica de confidenţialitate

Dacă dumneavoastră, sau unei persoane cunoscute, vă este teamă de o persoană apropiată, dacă vă simțiți în nesiguranță sau amenințată: * ne puteți suna gratuit la Tel. Verde: 0800.070.017 (accesibil doar în România); * puteți apela la Telefonul de urgență: +40787.878.806, tarif normal pe telefon (apel vocal) și gratuit online pentru mesaje scrise sau vocale pe Telegram, WhatsApp și pentru mesaje scrise de tip SMS. * puteți trimite un mesaj scris pe platforma www.helenahelpline.com Helena Helpline este accesibila NON STOP in limba română, rusă, ucraineană și engleză.

Creat de Koddezign