🍪
Preferinţe

Schimbă

pagina!

Evenimentul oficial de lansare a proiectului “GLORIA -asistență integrată pentru victimele violenței domestice și de gen“

2021-04-28T00:00+02:00

Evenimentul oficial de lansare a proiectului “GLORIA -asistență integrată pentru victimele violenței domestice și de gen“

Institutul de Medicină Legală Iași în parteneriat cu Fundația Centrul de Mediere și Securitate Comunitară, Fundația Corona,Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați, Foreningen Hedda, vă invită să participaţi la evenimentul oficial de lansare a proiectului“GLORIA -asistență integrată pentru victimele violenței domestice și de gen“.

Evenimentul de lansare al proiectului va avea loc luni, 26 aprilie 2021, incepand cu ora 10.30 si se va desfaşura la sediul proiectului -  Institutul de Medicină legală Iaşi, str. Buna Vestire nr. 4, Iasi, judetul Iasi.

Obiectivul este facilitarea accesului persoanelor victime ale abuzului si violentei domestice si de gen din mediul rural din judetele Iasi,Vaslui, Bacau si Neamt la servicii integrate de calitate in scopul ieșirii din situația de criza si îmbunătățirii calității vieții cu efecte pozitive in direcția prevenirii si reducerii fenomenului violentei domestice.

Pagina de facebook a proiectului este   https://www.facebook.com/ProiectGLORIA    

Datorita conditiilor legate de pandemie,  inscrierile pentru prezenta fizica s-au inchis. Prezenta online pe platforma zoom va fi deschisa tuturor, nexistand o camera de asteptare in platforma. Link-ul de conectare este mai jos. Puteti intra acolo incepand de la 10.20.    

     Join Zoom Meeting        https://us02web.zoom.us/j/7692191536?pwd=OUV2dUI3R3RYVmhjL2tmRXN4NmlxUT09                Meeting ID: 769 219 1536        Passcode: 9Ug8Jx    

   

Redirecționează 3.5% din impozitul pe profit pentru a continua proiectele pe combaterea violenței împotriva femeilor!

Redirecţionează

Fundația Centrul de Mediere și Securitate Comunitară (CMSC) - singurul ONG din Iași licențiat în servicii pentru victime ale violenței domestice – asistă anual aproximativ 150 persoane adulte și copii ce se confruntă cu situații abuzive. Acestea beneficiază de consiliere juridică și reprezentare în instanță, de programe de terapie individuală/de grup pentru a depăși traumele generate de violență, programe educaționale pentru copiii martori/victime ai/ale violenței domestice, asistență și suport material în situații de criză, precum și decontarea unor costuri cum ar fi cele necesare pentru eliberarea certificatelor medico-legale.

Cazurile ajung în atenția fundației prin: adresarea directă a persoanei care are nevoie de sprijin, semnalarea de către colaboratorii cu care s-au dezvoltat parteneriate (Direcția de Asistență Socială, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, alte ONG-uri, autorități locale, secții de poliție, unități de învățământ etc.) sau prin intermediul Serviciului Helpline înființat de către CMSC, telefon verde gratuit 0800.070.017 dedicat victimelor violenței domestice. Aceste servicii sunt oferite în mod gratuit fiind finanțate, pentru o perioadă determinată, din fonduri norvegiene. Pentru a asigura o continuitate în furnizarea acestor programe, avem nevoie de contribuția dumneavoastră.

Informaţii utile

Date contact

Pagina Facebook

Email: lalbu@cmsc.ro

Telefon verde: 0800.070.017

Telefon urgență: +40787.878.806

Constantin Langa Street no. 103X, Miroslava village, Miroslava commune, Iasi county, Romania, 707305

Paginile CMSC

AcasăProiecte şi programeEvenimenteResurseDespre noiContact
Politica de confidenţialitate

Dacă dumneavoastră, sau unei persoane cunoscute, vă este teamă de o persoană apropiată, dacă vă simțiți în nesiguranță sau amenințată: * ne puteți suna gratuit la Tel. Verde: 0800.070.017 (accesibil doar în România); * puteți apela la Telefonul de urgență: +40787.878.806, tarif normal pe telefon (apel vocal) și gratuit online pentru mesaje scrise sau vocale pe Telegram, WhatsApp și pentru mesaje scrise de tip SMS. * puteți trimite un mesaj scris pe platforma www.helenahelpline.com Helena Helpline este accesibila NON STOP in limba română, rusă, ucraineană și engleză.

Creat de Koddezign