Prin utilizarea acestui site web, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a îmbunătăți navigarea pe site, a analiza utilizarea site-ului și pentru a ne ajuta în eforturile noastre de marketing. Consultați Politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Echipa CMSC
De obicei, răspunde în câteva ore
Echipa CMSC
Cu ce vă putem ajuta?
Începe o conversaţie

Justitia pentru toti | Laura Albu | Asistenta integrata pentru victimele domestice si de gen

Justitia pentru toti | Laura Albu | Asistenta integrata pentru victimele domestice si de gendescarcă publicaţia
Justitia pentru toti | Laura Albu | Asistenta integrata pentru victimele domestice si de gen

Laura Albu -presedinta executiva a Fundatiei Centrul de Mediere si Securitate Comunitara - aduce in atenția publicului problematica violentei in familie si actiunile proiectului Gloria -asistenta integrata a victimelor violentei domestice si de gen

La nivelul mediului rural, violența în familie sau violența domestică este un fenomen foarte răspândit, victimele fiind cu precădere femeile si copii. Violenta domestica in mediul rural este un fenomen „normal” in percepția comuna, motiv pentru care statistica oficiala nu arata dimensiunile reale ale fenomenului. In lipsa unui cadru social/comunitar de sprijin, a unor servicii in proximitate, active, prompte, cu soluții imediate si integrate care sa răspundă nevoilor specifice acestei categorii vulnerabile, victimele VDsG continua sa reprezinte o populație ascunsa. Proiectul vine in întâmpinarea acestor nevoi prin dezvoltarea si implementarea unui program de intervenție cu servicii integrate care înglobează masuri de răspuns pe toate dimensiunile de nevoi si constrângeri atât la nivelul victimelor VDsG cat si a specialiștilor, profesioniștilor din serviciile, structurile responsabile si implicate in prevenirea, protecția si monitorizarea violentei domestice si de gen.

Institutul de Medicina Legala,

Agentia Nationala pentru Egalitatea de Sanse intre Femei si Barbati - ANES

Fundatia Corona

Centrul de Mediere si Securitate Comunitara  

Apollonia TV

Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor

Eşti în pericol?
apasă şi Ascunde pagina
Nu uita să ştergi istoricul (CTRL + H)