Prin utilizarea acestui site web, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a îmbunătăți navigarea pe site, a analiza utilizarea site-ului și pentru a ne ajuta în eforturile noastre de marketing. Consultați Politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Echipa CMSC
De obicei, răspunde în câteva ore
Echipa CMSC
Cu ce vă putem ajuta?
Începe o conversaţie
Eşti în pericol?
apasă şi Ascunde pagina
Nu uita să ştergi istoricul (CTRL + H)

CoopNet 2.0: Învățăm și creștem împreună

CoopNet 2.0: Învățăm și creștem împreună

”CoopNet 2.0: Învățăm și creștem împreună” urmărește educarea și dezvoltarea unei comunității de lideri care conduc cooperativele agricole înființate deja (manageri executivi și președinți), astfel încât aceștia să își asigure resursele necesare pentru desfășurarea activității lor. Prin noul proiect ne propunem să creștem comunitatea liderilor prin sesiuni de mentorat, vizite de studiu internaționale, un program de training pentru executivul cooperativelor agricole, activități de cercetare și advocacy. Pe lista priorităților CoopNet 2.0 se află și organizarea de evenimente și aducerea în același loc a diferiți actori importanți – parteneri comerciali, autorități locale, membri din cooperative și comunitate.

”CoopNet 2.0: Învățăm și creștem împreună” urmărește educarea și dezvoltarea unei comunității de lideri care conduc cooperativele agricole înființate deja (manageri executivi și președinți), astfel încât aceștia să își asigure resursele necesare pentru desfășurarea activității lor.

CoopNet 2.0 este o continuare fireasca a proiectului CoopNet  început în urmă cu 2 ani, proiect prin care am reușit să creștem o comunitate de experți în domeniul înființării și funcționării cooperativelor agricole care să sprijine asocierea și colaborarea între fermierii din România și să contribuie la crearea de structuri asociative. Experiența ne-a arătat că este nevoie de cel puțin 2-3 ani ca o cooperativă agricolă să devină funcțională, fiind nevoie să treacă în acest proces prin diverse stadii de evoluție.

Prin noul proiect ne propunem să creștem comunitatea liderilor prin sesiuni de mentorat, vizite de studiu internaționale, un program de training pentru executivul cooperativelor agricole, activități de cercetare și advocacy. Pe lista priorităților CoopNet 2.0 se află și organizarea de evenimente și aducerea în același loc a diferiți actori importanți – parteneri comerciali, autorități locale, membri din cooperative și comunitate.

Inițiator proiect și lider de parteneriat

Fundația Civitas pentru Societatea Civilă – Filiala Cluj-Napoca

Parteneri

  1. Centrul Român pentru Politici Europene (CRPE)
  2. Centrul de Mediere și Securitate Comunitară (CMSC)
Durata

Ianuarie 2020 – Ianuarie 2022

Buget

134,141 dolari (administrat Civitas)

Finanțator

Romanian-American Foundation