Prin utilizarea acestui site web, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a îmbunătăți navigarea pe site, a analiza utilizarea site-ului și pentru a ne ajuta în eforturile noastre de marketing. Consultați Politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Echipa CMSC
De obicei, răspunde în câteva ore
Echipa CMSC
Cu ce vă putem ajuta?
Începe o conversaţie
Eşti în pericol?
apasă şi Ascunde pagina
Nu uita să ştergi istoricul (CTRL + H)

Mic târg de toamnă și discuții despre metode de asociere | FoodHubs.ro si Roade si Merinde

September 18, 2021
Zazen Cluj

Mic târg de toamnă și discuții despre metode de asociere | FoodHubs.ro si Roade si Merinde -intreprinderea sociala CMSC

Mic târg de toamnă și discuții despre metode de asociere | FoodHubs.ro si  Roade si Merinde

4 dintre cele 5 foodhub-uri din rețeaua FoodHubs.ro, adică Nod Verde, Cumsecade (Helyenvalo Helyi), Roade și Merinde, Nord Natural și Cooperativa Calea Laptelui vă invită la o după-amiază de discuții despre elementele-cheie care dau sens proiectelor noastre zi de zi: lanțul scurt alimentar, formele de asociere și cum putem deveni mai buni împreună, brânzeturile și lactate local - drumul către agricultură sustenabilă. Sesiunile și dezbaterile vor fi însoțite de desgustări de produse locale, bulz și vinuri de la producătorii din rețeaua Nod Verde, Calea Laptelui și Cramele Ulm.

𝗜̂𝗻 𝗱𝗮𝘁𝗮 𝗱𝗲 𝟭𝟴 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲, 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟯.𝟬𝟬 𝗹𝗮 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟵.𝟬𝟬 𝘁𝗲 𝗮𝘀̦𝘁𝗲𝗽𝘁𝗮̆𝗺 𝗹𝗮 𝗧𝗵𝗲 𝗠𝗲𝗲𝘁𝗶𝗻𝗴 𝗣𝗼𝗶𝗻𝘁 @𝗭𝗮𝘇𝗲𝗻.

Participarea este gratuită și formularul de înscriere poate fi completat aici: https://forms.gle/NLQ8PXNB3nooPUqW8

𝗣𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗹𝗲𝘁

𝟭𝟯:𝟬𝟬 - 𝟭𝟰:𝟯𝟬 𝗦𝗲𝘀𝗶𝘂𝗻𝗲 𝟭 - Masă rotundă | Principalele provocări și tendințe în producția de lactate și brânzeturi locale, cum ar fi un interes tot mai mare din partea pieței pentru produsele lactate certificate ecologic; sprijinirea producătorilor de lapte de fân | Brunch cu produse locale.

𝟭𝟱:𝟬𝟬 - 𝟭𝟳:𝟬𝟬 𝗦𝗲𝘀𝗶𝘂𝗻𝗲 𝟮 - Dezbatere | Cum funcționează un FoodHub și cum construim relații cu ceilalți actori din industria ospitalității - HoReCa.


𝟭𝟳.𝟬𝟬 - 𝟭𝟴.𝟬𝟬 𝗖𝗶𝗻𝗮̆ 𝗰𝘂 𝗯𝘂𝗹𝘇 𝘀̦𝗶 𝗱𝗶𝘀𝗰𝘂𝘁̦𝗶𝗶 𝗹𝗶𝗯𝗲𝗿𝗲 | Preparat cu brânză de la Cooperativa Agricolă Calea Laptelui Transilvan, acompaniat de vin de la Cramele Ulm.

Mai multe despre Foodhubs.ro: https://www.foodhubs.ro/