Prin utilizarea acestui site web, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a îmbunătăți navigarea pe site, a analiza utilizarea site-ului și pentru a ne ajuta în eforturile noastre de marketing. Consultați Politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Echipa CMSC
De obicei, răspunde în câteva ore
Echipa CMSC
Cu ce vă putem ajuta?
Începe o conversaţie
Eşti în pericol?
apasă şi Ascunde pagina
Nu uita să ştergi istoricul (CTRL + H)

Festivalul Egalității de Gen / Gender Equality Festival -Edition XVI

October 27, 2021
Sibiu si online

Festivalul Egalității de Gen-ediția a XVI-a - 27-30 octombrie 2021 -organizator ALEG Gender Equality Festival - 16th edition - October 27-30, 2021 -ALEG association organizer

Festivalul Egalității de Gen / Gender Equality Festival -Edition XVI

Dacă este luna octombrie, înseamnă că Festivalului Egalității de Gen se apropie cu pași repezi.

În perioada 𝟐𝟕-𝟑𝟎 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, Asociația A.L.E.G.. organizează ediția a XVI-a a Festivalului Egalității de Gen,  editie realizata in cadrul proiectului „GLORIA - feminismul şi abordarea strategică a egalității de gen” avand ca promotor de proiect Centrul de Mediere si Securitate Comunitara(CMSC), în parteneriat cu Asociația Romanian Women's LOBBY (RoWL), Foreningen HEDDA, Bulgarian Platform , Network of East-West Women (NEWW) și Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség (Hungarian Women's Lobby)  

Festivalul egalitatii de gen reprezinta o campanie anuală de conștientizare prin care încurajăm în special tinerii să depășească stereotipurile de gen și să construiască o lume în care fiecare persoană poate să-și îndeplinească visurile, fără să se lovească de discriminare și violență.

Mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului:

https://fb.me/e/2dbIInLTn

__________________________________

Primește noutăți în timp real despre Festival, dar și alte informații utile pe e-mail. Înscrie-te aici:

http://eepurl.com/gp3-rH

__________________________________

Proiectul este derulat de Fundația Centrul de Mediere și Securitate Comunitară (CMSC), în parteneriat cu Asociația Romanian Women's LOBBY (RoWL), Foreningen Hedda, Bulgarian Platform of European Women's Lobby, The Network of East-West Women (NEWW) și Magyar Nöi Erdekérvényesitö Szövetség/Hungarian Women’s Lobby Ungaria și beneficiază de o finanțare în valoare de 249.943 Euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.

Active Citizens Fund - Romania

#haide #ActiveCitizensFund #Romania #activecitizens #EEANorwayGrants