Prin utilizarea acestui site web, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a îmbunătăți navigarea pe site, a analiza utilizarea site-ului și pentru a ne ajuta în eforturile noastre de marketing. Consultați Politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Echipa CMSC
De obicei, răspunde în câteva ore
Echipa CMSC
Cu ce vă putem ajuta?
Începe o conversaţie
Eşti în pericol?
apasă şi Ascunde pagina
Nu uita să ştergi istoricul (CTRL + H)

Evenimentul oficial de lansare a proiectului “GLORIA -asistență integrată pentru victimele violenței domestice și de gen“

April 26, 2021
Institutul de Medicină legală Iaşi, str. Buna Vestire nr. 4, Iasi, judetul Iasi si online

Evenimentul oficial de lansare a proiectului “GLORIA -asistență integrată pentru victimele violenței domestice și de gen“

Evenimentul oficial de lansare a proiectului  “GLORIA -asistență integrată pentru victimele violenței domestice și de gen“

Institutul de Medicină Legală Iași în parteneriat cu Fundația Centrul de Mediere și Securitate Comunitară, Fundația Corona,Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați, Foreningen Hedda, vă invită să participaţi la evenimentul oficial de lansare a proiectului “GLORIA -asistență integrată pentru victimele violenței domestice și de gen“.

Evenimentul de lansare al proiectului va avea loc luni, 26 aprilie 2021, incepand cu ora 10.30 si se va desfaşura la sediul proiectului -  Institutul de Medicină legală Iaşi, str. Buna Vestire nr. 4, Iasi, judetul Iasi.

Obiectivul este facilitarea accesului persoanelor victime ale abuzului si violentei domestice si de gen din mediul rural din judetele Iasi,Vaslui, Bacau si Neamt la servicii integrate de calitate in scopul ieșirii din situația de criza si îmbunătățirii calității vieții cu efecte pozitive in direcția prevenirii si reducerii fenomenului violentei domestice.

Pagina de facebook a proiectului este   https://www.facebook.com/ProiectGLORIA
   

Datorita conditiilor legate de pandemie,  inscrierile pentru prezenta fizica s-au inchis. Prezenta online pe platforma zoom va fi deschisa tuturor, nexistand o camera de asteptare in platforma. Link-ul de conectare este mai jos. Puteti intra acolo incepand de la 10.20.
   


     Join Zoom Meeting
       
https://us02web.zoom.us/j/7692191536?pwd=OUV2dUI3R3RYVmhjL2tmRXN4NmlxUT09
       
       Meeting ID: 769 219 1536
       Passcode: 9Ug8Jx