Prin utilizarea acestui site web, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a îmbunătăți navigarea pe site, a analiza utilizarea site-ului și pentru a ne ajuta în eforturile noastre de marketing. Consultați Politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Echipa CMSC
De obicei, răspunde în câteva ore
Echipa CMSC
Cu ce vă putem ajuta?
Începe o conversaţie
Eşti în pericol?
apasă şi Ascunde pagina
Nu uita să ştergi istoricul (CTRL + H)

CEREM SERVICII ADECVATE ȘI ACCESIBILE PENTRU SUPRAVIEȚUITOARELE VIOLENȚEI DE GEN

October 15, 2021

CEREM SERVICII ADECVATE ȘI ACCESIBILE PENTRU SUPRAVIEȚUITOARELE VIOLENȚEI DE GEN

CEREM SERVICII ADECVATE ȘI ACCESIBILE PENTRU SUPRAVIEȚUITOARELE VIOLENȚEI DE GEN

CEREM SERVICII ADECVATE ȘI ACCESIBILE PENTRU SUPRAVIEȚUITOARELE VIOLENȚEI DE GEN

♀️ Adaptarea serviciilor de asistență și consiliere a femeilor la dificultățile și riscurile cauzate de pandemie.

♀️ Finanțarea de la bugetele locale a serviciilor sociale, publice și ne-guvernamentale, necesare supraviețuitoarelor violenței și comunităților; Cel puțin un loc în adăpost pentru femei la fiecare 10.000 de locuitori și un centru de consiliere pentru femei la fiecare 50.000 de femei.

♀️ Finanțarea prioritară a adăposturilor de urgență.

♀️ Cel puțin un centru de criză pentru victimele violului la 200.000 de femei, acoperind toate regiunile geografice. Centre specializate pentru cazurile de violență sexuală, cu personal specializat care să acţioneze în interesul victimelor, prin consiliere psihologică şi consiliere legală. Acolo unde este cazul solicităm facilitatori pentru limba romani.

♀️ Asigurarea accesului public la servicii de întrerupere de sarcină și de sănătate reproductivă. Obligativitatea instituțiilor medicale de stat de a presta aceste servicii de o formă gratuită și accesibilă tuturor femeilor din fiecare județ.

♀️ Programe de educație, consiliere și terapie pentru agresori în fiecare județ; Programe finanțate de la bugetul de stat în domeniul prevenirii și combaterii violenței împotriva femeilor și fetelor pentru organizații neguvernamentale.

♀️ Alocarea unui număr mai mare de psihologi și psihiatri în penitenciare pentru expertizarea deținuților care sunt eliberați condiționat.

♀️ Îmbunătățirea serviciului de probațiune pentru monitorizarea deținuților condamnați pentru fapte de violență sexuală, după punerea lor în libertate, concomitent cu alocarea de fonduri pentru programe de integrare socială a deținuților puși în libertate

#împreunăpentrusiguranțafemeilor

#împreunăpentrusiguranțafemeilor #togetherforwomenssafety